Internationale regionale nummers

lokale nummers in meer dan 50 landen


Gesprekken kunnen worden afgeleverd op VoIP, regionale nummers of nummers in het buitenland. Daarnaast kunnen we zichtbaar maken dat je op het buitenlandse nummer wordt gebeld. Ook het koppelen van een keuzemenu voor taalselectie is een mogelijkheid. Hiermee kan de medewerker die de juiste taal spreekt de telefoon beantwoorden.

Soorten internationale regionale nummers


Nederland kent 085-nummers die niet aan een regio gebonden zijn. Soortgelijke nummers kent men ook in het buitenland. FlexibelVoip kan zowel regionale nummers, bijvoorbeeld in Antwerpen of Brussel, als landelijk geldende nummers leveren.

Kosten regionaal nummer in het buitenland


De kosten van een internationaal zijn nummer zijn afhankelijk van het type nummer en het land waarvoor het wordt aangevraagd. De kosten voor een regionaal buitenlands nummer beginnen vanaf € 8,- per maand. De eenmalige aansluitkosten bedragen € 15,-. 

Per land zijn er verschillende voorwaarden om een telefoonnummer te bemachtigen. Neem voor de exacte prijsstellingen en de voorwaarden contact met ons op.

Landen waarvan FlexibelVoip
regionale nummers kan leveren

Staat het door jou gewenste land er niet tussen? Neem dan contact met ons op, want bovenstaande lijst is aan verandering onderhevig.