Internationaal 0900 nummer


Een internationaal 0900-nummer, ook wel premium rate number genoemd, is een nummer waarvoor de beller de kosten betaalt. Dit kunnen kosten per gesprek of kosten per minuut zijn.

Een Nederlands 0900-nummer kun je alleen vanuit Nederland bellen. Dit geldt ook voor 0900-nummers in het buitenland.

Een Duits, Engels of Belgisch 0900-nummer kan alleen vanuit de desbetreffende landen worden gebeld.

Alternatieven voor internationale 0900-nummers


FlexibelVoip levert sinds januari 2013 geen internationale servicenummers meer.

Wij bieden enkel nog servicenummers in Nederland aan. Wij hebben bewust gekozen om geen internationale servicenummers meer te leveren. De prijzen van de internationale nummers waren in veel gevallen zeer hoog, waardoor het voor de nummerhouder eigenlijk onmogelijk werd om de kosten terug te verdienen. Daarnaast is het in veel landen mogelijk om uitzonderlijk hoge tarieven te vragen voor buitenlandse servicenummers wat misbruik in de hand werkt en wat voor de klant zeer onvriendelijk overkomt.

Als goed alternatief levert FlexibelVoip internationale regionale nummers in meer dan 40 landen. Dit heeft zeer veel grote voordelen ten opzichte van betaalnummers. Hiermee kun je er voor zorgen dat je eenvoudig bereikbaar bent voor je klanten in het buitenland, of juist wanneer je gevestigd bent in het buitenland. Het komt zeer klantvriendelijk over wanneer je voor je internationale klanten de mogelijkheid hebt om hen tegen lokaal tarief te laten bellen naar jouw organisatie.

Een internationaal regionaal nummer is daarnaast ook nog eens een heel stuk voordeliger dan een servicenummer.

FlexibelVoip adviseert je graag indien je vragen hebt over internationale regionale nummers. Wil je weten in welke landen wij deze nummers kunnen leveren en wat deze kosten? Neem dan contact op via 020-7009815 of vraag vrijblijvend een offerte aan,