VoIP is de afkorting voor 'Voice over IP'

Vrij vertaald betekent dit 'spraak over een datanet', oftewel; bellen via een internetverbinding.

VoIP = bellen via het internet


Bellen via een internet verbinding heeft een aantal grote voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing worden over het algemeen als de belangrijkste factoren gezien.

Voor meer informatie over de voordelen van VoIP lees je 'acht voordelen van VoIP'.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Een platform gericht op flexibiliteit

Het afnemen van telefoonnummers en aanmaken van eindbestemmingen is eenvoudig geregeld.

VoIP bij bedrijven


Veel mensen denken dat VoIP een nieuwe techniek is. Dit is echter niet het geval: VoIP bestaat al geruime tijd. Op dit moment maakt zelfs 20% van de bedrijven boven 50 medewerkers al gebruik van VoIP. VoIP krijgt op dit moment veel aandacht, omdat steeds meer bedrijven zich richten op de VoIP markt. Dit betekent betere en voordelige hardware en meer aanbieders van VoIP oplossingen. Daarnaast is de netwerkinfrastructuur tegenwoordig geschikt om VoIP te faciliteren.

VoIP en investering


Een overstap naar VoIP is zinvol indien de investering kan worden terugverdiend. Daarom maken wij een 'return on investment' berekening. Hierbij wordt gekeken naar de financiële voordelen en ook voordelen als schaalbaarheid, beheersbaarheid en uitgebreidere mogelijkheden worden meegenomen. Zo geven wij een eerlijk inzicht in de noodzaak van VoIP voor uw organisatie.